Over Werkpost Groen

Een gemaaid grasveld, een schone waterkant zonder zwerfvuil en onkruidvrije plantsoenen? Het zou zo maar kunnen dat wij hiervoor gezorgd hebben. We pakken namelijk allerlei groenklussen aan als hovenierswerkpost, zowel binnen als buiten Driestroom. Vaak werken we samen met een opdrachtgever, maar we voeren ook particuliere groenklussen uit.

Bij Werkpost Groen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze assistent-medewerkers. De assistent-medewerkers hebben allen een ondersteunings- of begeleidingsvraag. We werken in kleine groepen en er is altijd een werkcoach aanwezig. Als het kan, mag je ook zelfstandig op klus en houdt de werkcoach contact met je op afstand. Bij ons leert en werkt iedereen op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo.

We hebben twee opstartplekken; in Arnhem & Nijmegen. Vanuit hier starten we elke dag op en gaan op pad voor onze groenklussen.

Driestroom

Werkpost Groen is een leer- en werklocatie van Driestroom. Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud, bij het realiseren van alledaags geluk. Dit doen we bij wonen, leren en/of werken.