Samen met

Waterschap Rivierenland

We werken al een aantal jaren samen met Waterschap Rivierenland. Onze werkzaamheden voor Waterschap Rivierenland bestaan onder andere uit zwerfvuil rapen rond wateren, onderhoud rond gemalen en dijkmagazijns, zaagwerk en houtwallen maken. ’s Middags lunchen we samen met de medewerkers van Waterschap Rivierenland bij de dichtstbijzijnde zuivering. Vanaf begin af aan zijn we warm ontvangen door Waterschap Rivierenland. Onze assistent-medewerkers zijn onderdeel van het team van Waterschap Rivierenland en we trekken veel samen op.

Waterschap Nijmegen

Voor Waterschap Nijmegen werken we op de meest prachtige plekken in de regio Nijmegen. Van bosmaaien tot motorzagen. Heel divers. Er is onderling veel contact tussen onze assistent-medewerkers en de medewerkers van Waterschap Nijmegen en de lijnen zijn kort. Als we extra gereedschap nodig hebben en dat niet in de bus hebben liggen, kunnen we na een telefoontje dit gereedschap zo ophalen bij Waterschap Nijmegen.

Kinderopvang Skar

Voor Skar doen we al het mogelijke groenonderhoud. Denk hierbij aan grasmaaien, heggen knippen en borders onderhouden. De kinderen van Skar kijken graag hoe wij deze klussen uitvoeren en helpen het liefst een handje mee. Een mooie samenwerking!

Tuinen van Driestroom

Uiteraard verrichten we ook groenonderhoud bij Driestroom. Bij de meeste locaties van Driestroom onderhouden we de tuinen in samenwerking met hoveniersbedrijf Dienstverlening in het Groen. Wij vinden het altijd leuk als bewoners of cliënten ons een handje komen helpen.

Landgoed Deelerwoud

Iedere maandag werkt een van onze ploegen op Landgoed Deelerwoud. Het landgoed is ongeveer 1000 voetbalvelden groot en bestaat hoofdzakelijk uit bos, maar ook uit grasland en akkers. Genoeg te doen dus voor ons! Op woensdag leren een aantal assistent-medewerkers onder leiding van een ervaren bosbouwer alle kneepjes van het bosbouwvak. Hopelijk vinden zij daarna een baan in dit werkveld.

Portaal

Elke maandag werken we vanuit Nijmegen samen met Portaal. Portaal is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. Met dit project zorgen we voor meer verbinding in de wijk. Verbinding tussen Portaal en bewoners, maar ook verbinding tussen Driestroom en de omgeving waarin wij opereren.

De werkzaamheden zijn divers en in overleg met verschillende opdrachtgevers binnen de organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het opknappen van tuinen in diverse wijken van Nijmegen. In veel gevallen lukt het de bewoners niet om dit bij te houden. Ook zorgen we ervoor dat alle achterpaden worden onderhouden. Denk hierbij aan bosmaaien, snoeien, blazen, vegen en harken.